6511. Klas Pusoko : Tilam Upih (33.5cm), Wos Wutah, Pajajaran Sepuh






 

Komentar

  1. Nuwun sewu, Duwung meniko ngaturi Mahar pinten. Matur nuwun

    BalasHapus

Posting Komentar